El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Partida sabatera d'Ivan i Ibiza que els manté líders de la Copa 2 de Raspall

Els guanyadors de la partida Iván (dreta) Ibiza (esquerra) Foto: Vicent Gandia
  • Iván i Ibiza continuen lídels del seu grup de la Copa 2
  • Ivan-Ibiza 25 Nèstor-Pablo 0

L'ontinyentí Iván i Ibiza no van donar opcions a Nèstor i Pablo als quals van derrotar per un aclaridor 25-0 en una partida disputada al trinquet d'Ontinyent. Prèviament a desafiament, l'escola del Club de Pilota d'Ontinyent va presentar els seus components.

Gran matinal de pilota la que va viure el trinquet d'Ontinyent el darrer cap de setmana amb la presentació del diversos equips de l'escola del Club de Pilota d'Ontinyent i que va continuar amb la partida de Copa 2 que va enfrontar a la parella formada per Iván-Ibiza, representant a l'Ajuntament d'Ontinyent, davant Nèstor-Pablo. S'esperava molta igualtat a les lloses del trinquet, però al remat, partida sabatera amb un aclaridor 25 a 0, resultat que no deixa cap dubte de qui va ser el duet dominador i que no va ser altre que el format per l'ontinyentí Iván Esparza i Ibiza. Un enfrontament que no va seguir els paràmetres habituals, ja que Ibiza va rendir a un gran nivell aturant les comeses del rival i resolent amb molta eficàcia els quinzes que se li van presentar. Per la seua part, Iván es va mostrar molt segur en el rol d'evitar els quinzes del rival sense haver de fer un pas cap endavant tenint en compte el gran joc que estava oferint la seua parella Ibiza. Un triomf que no va donar opció a Néstor i Pablo, actuals campions de la Copa 1, però que en l'actualitat estan a la Copa 2 agafant ritme després d'un any de lesions. Amb esta victòria Iván i Ibiza sumen 4 victòries i una derrota a falta de disputar altres cinc rondes. Amb estos dígits lideren la classificació del seu grup.

L'ontinyentí Iván Esparza. Foto: Vicent Gandia

Presentació dels components del Club de Pilota d'Ontinyent
Paral·lelament a la gran partida de raspall, el club de pilota d'Ontinyent va presentar els equips que conformen actualment l'escola. Un col·lectiu esportiu d'Ontinyent que no para de créixer gràcies al bon treball del club, de l'Ajuntament i de monitors com Iván Esparza.
Pel que fa a la participació de l'Ajuntament d'Ontinyent, Óscar Borrell que està bolcat en aquesta disciplina esportiva va valorar el que es va viure diumenge en les instal·lacions de pilota que es troben al Poliesportiu Municipal d'Ontinyent. Per al regidor d'esports va ser "un goig i una alegria veure com els xiquets i xiquetes del club creixent en numero a més de mostrar-se molt acomboiats. Es notava en els xiquets l'alegria d'estar en companyia dels seus ídols. És important que tinguen un espill per on acudir i que hi hagen partides de professionals per a què veien la qualitat d'un esport amb el qual poden arribar a ser professionals i tindre els mitjans com la TV al voltant d'ells" va declarar un Óscar Borrell qui va valorar la gran partida de raspall d'Iván i Ibiza afirmant que "van derrotar a dues figures que es nota que encara no han assolit el màxim nivell. Iván va molt segur darrere i Ibiza va tallar molt de joc rematant moltes pilotes".

Els quatre contrincants posen abans de començar la partida. Foto: Vicent Gandia

Presentació de l'escola del Club de Pilota d'Ontinyen amb el regidor d'esports, Óscar Borrell i Ismael, entrenador.