El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pas endavant en el Pla de Rehabilitació d'Alcoi i Ontinyent

Alguns dels alcaldes dels municipis que s'han beneficiat del Pla de rehabilitació (28-10-15) / AM
L'aprovació del Pla tindrà lloc als plenaris de cada ajuntament

Alcoi i Ontinyent veuran rehabilitades part dels seus baris. Conselleria ha lliurat els convenis per a la rehabilitació de les zones urbanes. Després de donar els convenis, és el torn dels ajuntaments, ja que han de decidir si l'aproven o no als plenaris.

Conselleria ha lliurat els convenis per a la rehabilitació de zones urbanes. A les nostres comarques, es beneficiaran de la rehabilitació Alcoi i Ontinyent. Després de donar dels convenis, és el torn dels ajuntaments, ja que han de decidir si l'aproven o no. A Alcoi la inversió total prevista és de 5.460.000 euros, mentre que a Ontinyent és de 3.134.285 euros.

Alcoi i Ontinyent estan pendents d'aprovar als seus ajuntaments el Pla de Rehabilitació que ha entregat Conselleria. A Alcoi, s'ha delimitat l'àrea que compren els barris de Santa Rosa, Eixample i el centre. A aquestes zones rehabilitaran 200 vivendes i es construiran 16 de noves. A la capital de l'Alcoià, dels 5.460.000 euros, 1.670.000 vénen des del Ministeri, mentre que 360.000 són de Conselleria. A Ontinyent, les obres se centraran al Barri de La Vila i al Raval. Es rehabilitaran 35 vivendes i s'edificaran 20 noves. 3.134.285 és la inversió pressupostada, dels quals 1.095.000 euros vénen del Ministeri i 220.000 de la Generalitat.

La Directora General de Vivenda, Rebeca Torró, destaca que "després de la firma dels convenis es podran realitzar les actuacions que van a suposar una rehabilitació i regeneració urbana en zones que estan en males condicions i que suposarà una reactivació per a aquestes ciutats".

Segueix-me a Twitter: @Rubenet26