El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pas fugaç de la Volta Ciclista a Espanya en dues etapes per les nostres comarques

Dues etapes per les nostres comarques

La segona etapa de la Volta Ciclista a Espanya, amb eixida a Benidorm i arribada a Calp, ha servit per a tornar a posar a L'Alcoià i El Comtat en el mapa. Benilloba, Almudaina, Alcoi o Cocentaina han sigut municipis de pas de la serp multicolor. El colombià Nairo Quintana ha guanyat l'etapa, mentre que Nicolas Roche és el provisional líder de la general.

ARAMULTIMÈDIA també ha estat present a la Volta al seu pas per Alcoi i ha oferit aquest vídeo. La província d'Alacant ha fet una gran aposta per la Volta en les seues tres primeres etapes. La segona i la tercera tenen pas per les nostres comarques.


L'etapa del diumenge 25 ha mesclat muntanya i costa. El Port de Confrides, l'Alt de Benilloba i l'Alt de Puig Llorença han sigut els llocs més complicats per als ciclistes, ja que tenen una categoria de segona o tercera. Per les nostres comarques, la segona etapa ha passat per Confrides, Benasau, Alcoi, Cocentaina, Benimarfull, Planes, Almudaina, Gorga i Quatretonda.


La tercera etapa d'aquest dilluns 26 d'agost té eixida en Ibi i finalitza a Alacant. Els 188 quilòmetres passaran per municipis com Ibi, Xixona, Castalla, Biar o Tibi. Hi ha dos ports de tercera categoria com són el Port de Tibi i el de Biar.