El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Passejos a cavall, cervesa artesana, rutes i museus a Alcoi

Des de l'Ajuntament, la regidora de Turisme Lorena Zamorano, anima tothom a participar aquest diumenge 27 de setembre a les activitats. 

Alcoi celebra el Dia Mundial del Turisme amb moltes activitats. Durant el matí del dissabte 26 de setembre, els passejos a cavall i amb burro pel llit del Riu no han parat gràcies a Equitació Peluca. L'ambient també ha sigut molt bo a Cerveses Lluna complint totes les mesures de seguretat per la Covid-19. ARAMULTIMÈDIA ha estat a les activitats del Dia Mundial del Turisme i ofereix aquest vídeo amb protagonistes.

I totes aquestes activitats també continuaran aquest diumenge 27 de setembre. També a l'altre costat del riu, al museu Explora, hi haurà tallers i visites guiades.


I per descomptat, tenim les rutes habituals: sobre l'Alcoi modernista, pel medi natural, al cementeri municipal o una nocturna per la Font Roja. El turisme familiar i d'interior ara està de moda. De fet, el lema del Dia Mundial del Turisme d'aquest 2020 és "turisme i desenvolupament rural".