El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a ARAMULTIMÈDIA,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a ARAMULTIMÈDIA

Patir, el justet

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a ARAMULTIMÈDIA

Vesprada assolellada aquest diumenge al camp del Collao. Ens visità l'Hospitalet, un històric de la categoria de bronze que no travessa un bon moment esportiu (en llocs de descens directe).  Plisplayoff

Vesprada assolellada aquest diumenge al camp del Collao. Ens visità l'Hospitalet, un històric de la categoria de bronze que no travessa un bon moment esportiu (en llocs de descens directe). 

El partit es va resoldre prompte, als trenta-tres minuts d'encontre, el "xicotet" Jorge Hernandez s'encarrega de fer dos dianes (la primera d'elles de bellíssima factura) i va deixar el gol dels visitants en una anècdota, de fet els nostres no els deixaren xutar cap volta més entre els pals. Arredonint el marcador David Torres, després de la vertiginosa jugada i assistència de Jose Garcia. 

Fi de l'encontre i de nou comunió entre jugadors i públic, el somriure dels alcoianistes ja sembla perpetu, envejable de nou l'actitud dels jugadors dins i fora del camp.

Ja queda una jornada menys, en tan sols huit encontres, sabrem que ens depara la sort. Fem porra? On penseu que haurem de viatjar? Lleó, Santander, Albacete? Aquesta setmana, visitarem el Prat, penúltim classificat i trobarem de no tornar de buit de terres catalanes encara que sembla que la infermeria continuara massa plena.

També donar la benvinguda a eixe grupet que a tret l'abonament de final de temporada, disfrutareu de segur de molt bon futbol.

Moral, Victòria i Plisplayoff