El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Patri Blanquer i Aroa Mira esgoten la campanya per a demanar el vot en clau socialista

(d'equerra a dreta) Patri Blanquer, Aroa Mira i Toni Francés.

Patri Blanquer ocupa el segon lloc a la llista del PSPV per la circumscripció d'Alacant al Congrés dels diputats. Aroa Mira és la dotzena en la llista provincial per a les Corts valencianes.

Les candidates socialistes alcoianes al Congrés i a les Corts, Patri Blanquer i Aroa Mira, han demanat públicament el vot als seus electors poques hores abans que finalitze la campanya electoral. Mira, que es presenta a les seues primeres eleccions autonòmiques, ha assegurat que defendrà els interessos dels alcoians si accedeix a les Corts. Blanquer, que opta a revalidar el seu escó a la Cambra Baixa, considera que el PSOE "és l'única opció capaç de frenar l'avanç de la ultradreta".

La número 2 socialista al Congrés per Alacant ha reconegut les limitacions del govern de Pedro Sánchez en els darrers mesos a la Moncloa, encara que "s'ha avançat molt", apuntant per exemple als primers passos donats per a aconseguir una economia sostenible, a l'increment del salari mínim interprofessional fins als 900 €, o a la recuperació del subsidi per als majors de 53 anys.

Les eleccions d'aquest 28 d'abril són per a Blanquer una cita "decisiva", on "ens juguem avançar o tirar cap endarrere". En aquesta mateixa línia, Mira ha demanat el vot en clau socialista per tal "que el progrés continue", progrés que per a la candidata es va assolir fa 4 anys amb la consecució del pacte del botànic.

L'alcalde Toni Francés ha acompanyat a les dues candidates en la seua compareixença pública que s'ha produït a l'Ajuntament d'Alcoi aquest 26 de març. Francés ha fet balanç de l'actual legislatura, destacat que Alcoi ha rebut amb l'actual govern de Ximo Puig "un suport que mai havia tingut anteriorment amb la direcció dels populars".