El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Patricia Blanquer serà la nova portaveu de la comissió d'Hisenda en el Congrés

Patricia Blanquer.

Així ho ha anunciat Blanquer a través de les xarxes socials, després que el grup socialista al Congrés l'haja escollit portaveu aquest dimarts.

La diputada alcoiana al Congrés dels diputats Patricia Blanquer ha sigut nomenada portaveu de la comissió d'hisenda de la Cambra Baixa.

Així ho ha anunciat Blanquer a través de les xarxes socials, després que el grup socialista al Congrés l'haja escollit portaveu aquest dimarts. D'altra banda, i en vista que les comissions legislatives es constituiran durant els pròxims dies, l'alcoiana també ha sigut proposada com a secretària primera de la Mesa de la comissió de pressupostos, vocal de la Comissió d'Assumptes econòmics i Transformació digital, i vocal de la Comissió de Ciència, Innovació i Universitats.

Blanquer ha declarat el següent: "Una gran responsabilitat i un important repte que assumisc novament, formant part de l'equip econòmic del grup socialista, amb l'objectiu d'impulsar iniciatives econòmiques que ens permeten generar creixement econòmic, major i millor ocupació sense oblidar avançar en igualtat, justícia i prosperitat".