El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pau Bernabéu serà el nou director del Campus d'Alcoi de la UPV

Bernabéu ha aconseguit més vots dels alumnes, mentre que Torregrosa ha atret més el vot del professorat i personal d'administració.

Resultat molt ajustat entre les dos candidatures a dirigir el Campus d'Alcoi de la UPV. Pau Bernabéu serà el nou director amb el 51,6 per cent dels vots, enfront del 48,4 de l'anterior director Juan Ignacio Torregrosa. 

Ja es coneixen els resultats provisionals de les eleccions a la direcció del Campus d'Alcoi de la UPV, i que han conclòs amb un resultat molt ajustat entre les dos candidatures, la de l'anterior director Juan Ignacio Torregrosa i qui entrarà ara, Pau Bernabéu

La diferència l'ha marcat el vot dels alumnes, on Bernabéu ha superat Torregrosa per 80 vots. Però entre el personal no funcionari, i el personal d'administració, Torregrosa ha tret més vots, tot i que en un marge més reduït.

Així, entre el professorat funcionari han empatat, amb 43 vots cadascun, i entre el professorat no funcionari Torregrosa ha tret 4 vots més que Bernabéu. Pel que fa al personal d'administració i serveis, Torregrosa té 6 vots més que Bernabéu. 

Les xifres finals deixen a Pau Bernabéu amb el 51,6 per cent dels vots, i a Juan Ignacio Torregrosa amb el 48,4.