El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Paula Albert, naix una actriu ontinyentina

Paula Albert, amb la seua familia després de la darrera funció dels seus estudis de la carrera.
  • La darrera funció va tindre lloc a les sales OFF de València amb una versió ficticia que va encandilar el públic assistent

L’ontinyentina Paula Albert ha tancat els seus estudis d’Art Dramàtic a València amb la representació de l’obra teatral ‘La indagación’.

Acompanyada per familiars i amics, Paula Albert vivia l’última sessió del treball de final de carrera, juntament amb els seus companys de promoció.

La sorpresa per al públic era assistir a la representació i no veure ‘La indagación’, sinó una representació fictícia de tots els avatars viscuts per a muntar l’obra de tancament dels seus estudis. Una representació amb molt de guió, que permetia veure les actrius i l’actor del repartiment sobrevolar per diferents personatges, canviant de caracterització de manera àgil i enriquidora i recitar un text divertit, complex i carregat de missatges sobre la seua professió i també sobre el món actual.

Uns moments inoblidables per a Paula Albert, que encara una nova etapa: la d’obrir-se pas laboralment en el món artístic i seguint superant-se amb cada projecte.