El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Paula Bonet: "Sigueu honestos amb allò que feu, i no es deixeu influir per les modes del mercat"

Paula Bonet i Silvia Soler han impartit la seua conferència davant d'un abarrotat saló d'actes de la Cambra de Comerç d'Alcoi.

Aquest ha estat un dels missatges que l'artista Paula Bonet ha dirigit a un nodrit grup d'estudiants de disseny de la ciutat d'Alcoi. La vila-realenca ha impartit una xerrada a la Cambra de Comerç d'Alcoi, com a part d'un programa d'emprenedoria juvenil que estan duent a terme les Cambres de tot el País Valencià.

Bonet ha estat acompanyada per la dissenyadora alcoiana Silvia Soler; ambdues han parlat de les seues trajectòries al món del disseny, posicionant-se com a model en el món de l'emprenedoria vinculada a la creació artística. "Han de treballar molt, confiar en ells mateixos, i buscar la veu pròpia" ha dit Paula Bonet en referència als estudiants que han volgut escoltar-la en Alcoi aquest 27 de febrer.

Assessorament de la Cambra als jóvens

El programa d'emprenedoria juvenil de la Comunitat Valenciana es troba dirigit als joves valencians que estiguen inscrits en el servei de garantia juvenil i que vulguen mamprendre el seu projecte empresarial. Tal com ha assegurat el president de la Cambra d'Alcoi, Pablo de Gracia, l'entitat posa a l'abast dels jóvens un equip de tècnics perquè els assessoren i orienten en la plasmació del seu projecte empresarial. "D'aquesta manera aconseguim generar un teixit econòmic i afavorim la incorporació dels jóvens al mercat laboral", ha afirmat de Gracia.