El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Paules i Carmelites ofereixen una finestra oberta al futur dels seus estudiants

L'Àgora ha acollit una nova edició de les jornades d'orientació, on 25 professionals ensenyen als alumnes de quart d'ESO la realitat de diferents treballs.

Els departaments d'orientació de les Paules i les Carmelites d'Alcoi han organitzat de nou les Jornades d'Orientació Acadèmica, enguany sota el lema "obri la finestra al teu futur". Al llarg de dos dies, els alumnes de quart d'ESO dels dos centres han rebut informació variada sobre els possibles estudis que hi ha actualment, i han participat en tallers per saber més sobre els cicles formatius o els cursos de batxillerat. 

Però una de les activitats que més èxit té és la jornada de trobada amb professionals. Hi participen 25 treballadors de diferents sectors, com ara farmàcia, l'exèrcit, disseny, psicologia, policia, i fins i tot una entrenadora de gossos. El periodisme també ha estat present, amb la participació d'un dels membres de l'equip d'ARAMULTIMÈDIA. En aquesta trobada els alumnes poden preguntar directament a persones en actiu els dubtes que tinguen sobre una professió en concret. Una manera d'ajudar a la seua orientació en aquest important moment, en el que han de decidir què estudiar. Una experiència que des d'ARAMULTIMÈDIA consideren molt encertada i enriquidora.