El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pedro Prieto seguirà quatre anys més al front d'IBIAE

Pedro Prieto amb la seua junta directiva / IBIAE
La nova junta de la patronal de la la Foia de Castalla està composta per 25 empresaris

Pedro Prieto continuarà com a president de l'Associació d'Empresaris d'Ibi i Comarca. El mandat expirarà al desembre de 2021. En el seu discurs, després de la presa de possessió del càrrec, Prieto va agrair la confiança dipositada en ell "per a presidir una entitat que complirà l'any que ve el seu 25 aniversari i que posseeix un gran prestigi en la comunitat empresarial".

Pedro Prieto continuarà com a president de l'Associació d'Empresaris d'Ibi i Comarca després ser triat pels associats. El mandat expirarà al desembre de 2021. En el seu discurs, després de la presa de possessió del càrrec, Prieto va agrair la confiança dipositada en ell "per a presidir una entitat que complirà l'any que ve el seu 25 aniversari i que posseeix un gran prestigi en la comunitat empresarial".

Entre les línies mestres per a aquest nou període, Prieto advoca per fixar els esforços en quatre àrees ben diferenciades: creació de sòl industrial per al desenvolupament d'Ibi i la Foia de Castalla, energia elèctrica per a treballar amb la nova subestació, col·laboració amb les empreses de la comarca i la difusió del teixit empresarial per a ser un atractiu enfront de potencials clients i inversors.

Escrit per Raül Pina