El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pedro Sánchez, primer sacrificat en l'Alcoyano en el mercat d'hivern

Pedro Sánchez /Moral Blanquiazul

Comença el festival del mercat d'hivern en el Deportivo Alcoyano. La primera víctima de l'era Ramírez és Pedro Sánchez. El jugador de 36 anys procedent de l'Hèrcules deixa el club després de jugar només 240 minuts i no anotar cap gol.

12 partits convocats i només dos titular. És el que figura al seu currículum després de cinc mesos al Deportivo. Pedro Sánchez, migcampista nascut a Asp fa 36 anys, no ha tingut temps de demostrar la seua vàlua a la plantilla alcoianista. El club, en un tímid tuit, ha agraït els seus serveis.

Era un dels jugadors que es trobaven en la porta d'eixida de l'Alcoyano per la seua baixa productivitat futbolística (0 gols i 240 minuts) i les contínues lesions. Procedia de l'Hèrcules de Segona Federació.

S'espera en els pròxims dies més moviments, perquè segons informacions que circulen al voltant del CDA, Ramirez i Paco Martínez (nou assessor esportiu de la SAD) pretenen moure almenys 6 fitxes amb baixes i entrades. Unes operacions que oscil·larien al voltant dels 200.000 euros.