El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pedro Duque: la Fira mostra "tots els aspectes de la vida"

Vora 750 expositors, en més de 130.000 metres quadrats, conformen la 673 edició de la Fira de Tots Sants. S'espera mig milió de visitants al llarg dels tres dies
 

Generalitat, Ajuntament i Diputació d'Alacant han mostrat la seua intenció de treballar conjuntament per incrementar el finançament de la Fira en pròxims anys. Multitud d'autoritats i polítics han acudit a la inauguració de la 673 edició de la Fira de Tots Sants. Tot al vídeo.

El Ministre en funcions, Pedro Duque, s'ha quedat sorprés de la grandària de la Fira, "ha d'estar ací tota la província", i de la gran varietat, que mostra "tots els aspectes de la vida". Reconeix que "la música m'ha impactat moltíssim".

El president Ximo Puig ha valorat "la capacitat que té el poble de Cocentaina" per a organitzar la Fira, una "defensa de les arrels valencianes, que volen projectar-se per al futur".

Ajuntament, Generalitat ii Diputació d'Alacant (amb el president Carlos Mazón) han estat units en aquesta inauguració, i les tres institucions han mostrat la seua intenció de treballar per incrementar el finançament de la Fira en pròxims anys.

Aquesta 673 edició de la Fira ha generat molta expectació, per una banda per ser la primera declarada d'Interés Turístic Internacional, però també perquè suposa un bon inici de campanya electoral. A la inauguració han assistit nombrosos polítics, entre ells membres de llistes com Patri Blanquer del PSOE, o Txema Guijarro de Unides Podem - Esquerra Unida; o portaveus com Toni Cantó de Ciutadans.