El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pedro Duque inaugurarà la Fira de Tots Sants

Imatge de recurs, Fira 2018

El Ministre en funcions Pedro Duque és una de les autoritats que ha confirmat la seua presència aquest 1 de novembre en la Fira de Cocentaina. La coincidència amb la campanya electoral preveu una gran afluència de polítics i candidats. 

Queden poques hores perquè es done el tret d'eixida per a la 673 edició de la Fira de Tots Sants, la primera declarada d'Interés Turístic Internacional. I una de les autoritats confirmades per a l'acte d'inauguració és el Ministre en funcions Pedro Duque. L'alcaldessa Mireia Estepa s'ha mostrat molt satisfeta perquè "no és habitual que ens visiten ministres", l'última vegada va ser el 2011 amb Leire Pajín. Açò per a Estepa significa que "en l'àmbit nacional també se'ns reconeix. Cocentaina està en el mapa".

També estaran presents en la inauguració el president de la Generalitat Ximo Puig, el president de les Corts Enric Morera, el president de la Diputació d'Alacant Carlos Mazón, i diversos consellers com ara Rafa Climent, Carolina Pascual o Mireia Mollà

Però no sols autoritats, sinó també està previst que al llarg dels tes dies de fira visiten Cocentaina candidats polítics, ja que aquest 1 de novembre s'inicia oficialment la campanya electoral per al 10N. Per exemple, Ciutadans ja ha anunciat que l'acte central de campanya de les comarques el fan a la Fira, amb candidats al Congrés i el Senat i el síndic Toni Cantó.

Tot començarà el dia 1 de novembre a les 10 hores a la Biblioteca Municipal al Pla de la Font, on tindrà lloc la recepció d'autoritats. Aniran en comitiva fins al Palau Comtal, on el magistrat contestà Miguel Soler llegirà el Privilegi. Així donarà inici la 673 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina.