El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pensionistes de les nostres comarques reivindiquen "el mateix que fa un any" perquè "no han mogut ni un mil·límetre"

La coordinadora insisteix en que "no són de cap partit" però determinades formacions polítiques "volen privatitzar les pensions"

El Dia Internacional de les Persones Majors ha servit a Alcoi perquè la Coordinadora de Pensionistes de L'Alcoià i El Comtat isca al carrer per reivindicar "unes pensions públiques i dignes". A la 'Bandeja' s'han concentrat jóvens i majors per viure aquest dia reivindicatiu. El portaveu de la coordinadora, Antonio Matarredona, ha indicat que "hem de 'desatascar' la situació" perquè "ens han fet perdre un any. Estem exactament igual que fa un any". Destaca que "estem bloquejats perquè no tenim un govern".

La Plaça Espanya ha sigut l'escenari d'una nova concentració dels pensionistes de les nostres comarques. Antonio Matarredona, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA, ha indicat que les reivindicacions són "les mateixes que fa un any", perquè "no han mogut ni un mil·límetre". Les principals reivindicacions són "unes pensions públiques i dignes" i "garantir la revalorització automàtica de les pensions segons l'IPC real", entre d'altres. Matarredona continua dient que "no estem per a promeses, estem per a solucions".


Aitor Pla, president de Ponts d'Igualtat, ha llegit el manifest de la Coordinadora de Pensionistes de L'Alcoià i El Comtat. Sobre aquest fet, Matarredona ha destacat que la Coordinadora és "transversal" on caben jóvens i majors.


En el manifest, s'ha dit que ha hagut "unes petites millores en les pensions però encara estem lluny de garantir unes pensions justes, dignes i suficients de per vida". Pla ha conclòs dient que "exigim un govern de progrés ja, no volem promeses, volem solucions".


Futur govern
La coordinadora ha animat a tothom a votar en les pròximes eleccions generals del 10 de novembre. Antonio Matarredona ha destacat que sí que aniran a les urnes però ho faran "molt cabrejats".


Respecte al sentit del vot, el portaveu dels pensionistes de les comarques ha insistit en que "no són de cap partit" però determinades formacions polítiques "volen privatitzar les pensions".