El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Suspés l'acte homenatge a Camilo Sesto, que s'ajorna a espera d'obrir el testament

Suspés l'acte homenatge a Camilo Sesto, que s'ajorna a espera d'obrir el testament

L'Ajuntament d'Alcoi acaba d'anunciar que, a petició del fil de Camilo Blanes, se suspén l'acte homenatge que estava preparat per a dilluns 23 a Alco…

Més informació

Suspés l'acte homenatge a Camilo Sesto, que s'ajorna a espera d'obrir el testament

Penya del Bon Humor: L'altre cartell de Festes

Borrell, acompanyat pel glorier de la Penya i els regidors Llopis, Baca i Martínez, a banda de l'alcalde

Diumenge, tot el matí, el glorier de la Penya espera milers de visitants amb qui formarà

José Borrell ha descobert el seu cartell de festes de 2019, però el de la Penya del Bon Humor. Tot i la pluja, no han faltat els personatges principals de la Festa. Sense Bon Humor no hi ha Moros i Cristians a Alcoi.

José Borrell ha pintat 'un altre' cartell de Festes. Si l'any passat va tindre l'honor de crear l'oficial que penjava de la façana de l'Ajuntament, aquest dissabte ha mostrat al peculiar Univers de la Penya del Bon Humor la seua nova obra.

Gran expectació per a veure un cartell on s'identifica en segon pla al xiquet Sant Jordiet, i en primer lloc de l'atenció visual, a la típica Barsella de la Penya del Bon Humor i l'esquadra encapçalada per l'autèntic, per l'únic glorier de la Penya, que ja calfa motors per a triomfar diumenge, quan milers de festers i festeres el visitaran.

Ambient molt càlid, picadeta i unes quantes 'formadetes' per a celebrar aquest esdeveniment que, a poc a poc, es consolida entre el ventall de coses a fer i viure en la prèvia de la Trilogia.

L'alcalde i els regidors Llopis, Baca i Martínez no han faltat a la cita.