El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pepa Miralles mostra el dolor d'una mare, Maria, davant la mort del seu fill

Pepa Miralles, com Maria.

Pepa Miralles, actriu: "Cada persona veurà una funció diferent segons les seues creences, però tothom la viurà amb emoció, perquè som pares, mares, fills o filles. Aquest espectacle aborda el tema universal de la maternitat". 

La Dependent ens porta fins al Teatre Calderón 'El Testament de Maria', en dos sessions divendres 28 de febrer a les 20.30 hores, i diumenge 1 de març a les 19.30 hores. 

Nova oportunitat per a gaudir de l'últim treball de la companyia alcoiana La Dependent, 'El Testament de Maria'. L'obra desmitifica a la Mare de Déu per apropar-nos a una dona senzilla, que ha de digerir la mort del seu fill. És un text de Colm Tóibín traduït al valencià, que es va estrenar a la passada Mostra de Teatre d'Alcoi.

La història, com expliquen des de La Dependent, tracta un tema "que es repeteix al llarg de la història: el del sofriment i la pèrdua dels éssers més volguts". Però invita a l'espectador a reflexionar. Pepa Miralles, encarregada de posar vida al personatge, assegura que "convida a comunicar-nos de manera diferent, a viure un moment de connexió sense interferències, en el qual descobrir el gratificant que pot ser que una persona et conte la seua història".

Encara estàs a temps d'adquirir entrades mitjançant la tiquetera d'Alcoi