El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pepa Prats serà 4 anys més presidenta de la Unió Nacional d'Entitat Festeres

Pepa Prats

La UNDEF ha celebrat les votacions de la nova Junta Directiva en la seu de Cocentaina, amb tan sols una única candidatura, la de Pepa Prats, qui ha rebut el 90 per cent dels vots favorables.

Pepa Prats torna a repetir com a presidenta de la UNDEF; la Unió Nacional d'Entitats Festeres de Moros i Cristians. Ha sigut l'única candidatura presentada, però des de la UNDEF expliquen que la votació s'ha realitzat igualment per a saber si comptava en suports. I el resultat no deixa dubtes: han votat 113 persones dels 116 vots possibles, 12 persones ho han fet en blanc, i la resta, 101, a favor de la candidatura de Pepa Prats. No s'ha comptabilitzat cap vot nul.

Votacions a la seu de la UNDEF CocentainaLa UNDEF és una federació d'associacions festeres, on estan integrades la majoria de municipis que celebren Moros i Cristians. Es va crear l'any 1976 i formen part 73 municipis de 7 províncies: Alacant, València, Múrcia, Albacete, Toledo, Cuenca i Lleida.

 

La nova junta directiva de la UNDEF que acompanyarà Pepa Prats està formada per gent de diferents municipis i amb molta experiència dins del món fester. Són Rafael Sanjerónimo, Julián Fernández, Xavier Santamaría, Laura Villa, Manuel Martínez, Vanesa Catalá, Manuel Ortuño, Rafael Payá, Eugenio Llabata, Manuel Maciá, Rocío Galán i Francico L. Vives.