El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pep Gimeno ‘Botifarra’ tancarà les Nits al Castell de Xàtiva

Públic a una actuació de les Nits al Castell

Les entrades es poden aconseguir a la web del certamen des de 20 euros

Les consolidades ‘Nits al Castell’ de Xàtiva tanquen les seues actuacions aquest dissabte 30 de juliol a les 23 h. Amb l’actuació de Pep Gimeno ‘Botifarra’, la música tradicional valenciana serà la protagonista.

Les entrades es poden aconseguir a la web del certamen des de 20 euros. Aquesta proposta ajuntarà a artistes procedents de diferents llocs del Mediterrani, passant per València, Andalusia, Grècia, el Marroc i moltes més col·laboracions amb cantants i autors que recolliran totes les similituds culturals que parlen de la història conjunta del-Ándalus.

Pep Gimeno "Botifarra", és una de les veus més sol·licitades de la cançó tradicional valenciana. Aquest músic ha estat reconegut per la seva labor de la recopilació i conservació de la cultura musical valenciana. Amb veu profunda, actitud irònica i un gran cor arrelat a l'horta, ha revitalitzat la cançó popular i ha omplert escenaris per tot el territori. Els seus concerts acosten al públic part de la memòria oral, i en ells, recita de memòria centenars de frases fetes, romanços o contes populars.

Per les ‘Nits al Castell’, en 2022, també han passat artistes com Rafael Álvarez ‘El brujo’Victor ManuelDulce PontesDepedro + Sandra Monfort.