El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pepe Pla dirigirà l’Amateur Femení del CD Ontinyent

Pepe Pla ja sap el que és dirigir una banqueta en La Puríssima. | Foto: C.D. Ontinyent
  • El nou tècnic del Femení del Deportivo Ontinyent, Pepe Pla, ha estat presentat de la mà del Coordinador del Futbol Femení, Quique Insa.
  • Pla tornarà a les banquetes dels camps de La Puríssima, en la capital de la Vall d’Albaida, després de dos anys.
  • Pepe Pla: “Sempre he cregut en què gràcies a l’esport es poden formar millor a les persones”.

El Club Deportivo Ontinyent ha presentat Pepe Pla com a nou entrenador de l’Amateur Femení. Amb aquesta nova etapa, Pla torna a la que va ser sa casa fins a l’any 2019, havent dirigit nombrosos equips del Club Ontinyentí.

El nou tècnic del Femení del Deportivo Ontinyent, Pepe Pla, ha estat presentat de la mà del Coordinador del Futbol Femení, Quique Insa. Segons han explicat des del club, “Pla ja està planificant la temporada vinent junt el preparador físic amb qui forma un tàndem inseparable: Pablo Bonastre”.

Pel que fa al nou entrenador, Pla tornarà a les banquetes dels camps de La Puríssima, en la capital de la Vall d’Albaida, després de dos anys. “Han estat un parell d’anys on he estat veient futbol i altres esports, que és el que m’agrada. Ara l’Escola m’ha oferit un repte molt important com és l’Amateur Femení i no he pogut negar-me”, explica el tècnic ontinyentí.

Respecte de la substitució del darrer entrenador de l’equip, Pau Calatayud, Pepe Pla ha volgut valorar la seua tasca. Ara, amb intenció d’aportar “coses positives a aquest equip, buscant sempre millorar pel bé del grup”, Pla prendrà el testimoni de Calatayud amb les dones del Deportivo.

Tot i l’ambició per sumar triomfs amb l’equip, l’estima de Pepe Pla pel futbol local fa que la seua tasca vaja més enllà de la cosa esportiva: “en altres moments he estat a l’Escola en edats més menudes i de sempre he cregut en què gràcies a l’esport es poden formar millor a les persones, tot i que en este cas són amateurs, ja que n’hi ha jugadores que encara són molt joves dins de l’equip. Sempre hem d’apostar per l’esport, ja que fomenta valors importants per la persona, com per exemple saber competir”.