El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Per a poder competir en el mercat global, AIJU d'Ibi treballarà en joguets intel·ligents 4,0

Per a poder competir en el mercat global, AIJU treballarà en joguets intel·ligents 4,0 / AIJU
El sector dels joguets comptarà també amb un lloc de ciberseguretat

AIJU desenvoluparà joguets intel·ligents 4,0 per a poder competir en el mercat global i a més el sector dels joguets comptarà amb un lloc de ciberseguretat.

El projecte pel que AIJU treballarà en joguets intel·ligents 4,0 que seran font de dades per a competir en el mercat global es diu Cloud4 Toys.

Amb aquesta iniciativa s'ajudarà a crear joguets per al futur a més d'una plataforma en el núvol que guarde totes les dades d'aquestes anàlisis i permeta comptar amb un lloc de ciberseguretat en el qual usuaris i empreses se senten protegits.

Els joguets intel·ligents s'anomenen smartoys i incorporaran les noves tecnologies digitals perquè estiguen connectats a Internet.

El projecte Cloud4 Toys, finançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), consta de diverses fases com la definició i desenvolupament de la plataforma Cloud, la generació d'una plataforma de smartoys, la potenciació de la integració de components electrònics low cost en joguets tradicionals o la incorporació de la connectivitat dels components electrònics amb tablets.

El Tècnic d'AIJU Responsable d'aquest projecte, José Carlos Sola diu que "els joguets tradicionals es complementaran amb les noves tecnologies, de manera que interactuant amb el joguet físic, l'usuari puga jugar al joc virtual en la tablet o smartphone" i que “es tracta d'aplicar la informació recaptada pels joguets o aplicacions d'aquests per a conéixer com interactua l'usuari amb el joguet. I, d'aquesta manera, poder personalitzar i adaptar els joguets el màxim possible als xiquets, fins i tot de diferents països i cultures”.