El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Per primera vegada a Cocentaina, el cartell dels Nanos ix d'un concurs escolar de dibuix

Per primera vegada a Cocentaina, el cartell dels Nanos ix d'un concurs escolar de dibuix
La Festa tindrà lloc el pròxim dimecres 7 de març

El pròxim dimecres 7 de març, tindrà lloc a Cocentaina la Festa dels Nanos, el cartell del qual ha nascut d'un concurs escolar de dibuix, dins del taller d'ocupació "T'avalem"

El cartell que serveix per a anunciar la Festa dels Nanos a Cocentaina ha eixit d'un concurs escolar de dibuix, a partir d'una proposta que va nàixer dins del taller d'ocupació "T'avalem".

Aquesta festa tindrà lloc el pròxim 7 de març i el jurat que ha triat el cartell que representarà la festa, va estar constituït per Mariona Carbonell Pascual, regidora de Promoció Econòmica, Rocío Sánchez Masero i Ana Flores García, membres del taller d'ocupació "T'avalem", Miguel Ángel Raigal Jornet, tècnic de Joventut i Cultura, i Vicent Santamaria Picó, tècnic d'AVIVA.

El treball que més ha agradat després d'una selecio exhaustiva, ha sigut el d'Esther Castellar Marset, alumna de 5è de Primària del col·legi Sant Francesc d'Assís. A més, tots els treballs que s'han presentat estaran exposats al Centre Cultural El Teular durant la setmana dels Nanos.

Susanna Reig, regidora de Tradicions, està satisfeta per aquesta iniciativa que, es mantindrà en els pròxims anys.