El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pericana Show Cooking + Cata de Plis-Play, dues propostes més de les nostres comarques en FITUR

Dijous 18 de gener a l'stand de la Comunitat Valenciana a les 12.:30 h

Les nostres comarques es donaran a coneixer també gràcies a una Cata de Plis-Play i un Show cooking on la pericana serà protagonista. ARAMULTIMÈDIA es desplaçarà fins a Madrid per donar a conéixer algunes de les propostes de les nostres comarques a la Fira de Turisme més important d'Espanya

La gastronomia també és part important del turisme d'interior. Les nostres comarques es donaran a coneixer també gràcies a una Cata de Plis-Play i un Show cooking on la pericana serà protagonista. Aquesta promoció se celebrarà el dijous 18 de gener a les 12:30 h. a l'stand de la Comunitat Valenciana, ubicat al pavelló 7.

El Show Cooking  de Pericana arriba de la mà de l'equip de Restaurant Hostal Savoy amb vins dels nostres associats Bodegues Bocopa i també cata de Plis Play de la mà de Licores Sinc els quals compleixen més de mig segle de tradició elaborant licors de forma artesanal, tot açò coordinat per Quality Tours Mariola, que realitzen una contínua promoció de la nostra terra.

A banda d'aquesta proposta culinària, Alcoi també donarà a conéixer la Fira Modernista i una nova ruta centrada en el ciclisme de muntanya. ARAMULTIMÈDIA es desplaçarà fins a Madrid per donar a conéixer algunes de les propostes de les nostres comarques a la Fira de Turisme més important d'Espanya.