El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Periodistes de Noruega, Bèlgica, Holanda i Alemanya participen en un press trip dedicat al cicloturisme a Alcoi

Els periodistes gaudint del sopar al Restaurant Savoy.

Els press trips son viatges de familiarització que tenen com a objectiu que els periodistes i mitjos participants experimenten en primera persona les sensacions de visitar la nostra ciutat perquè després les puguen donar a conéixer a través dels seus mitjans respectius.

La cita, que va tenir lloc el 21 de novembre, va ser organitzada en col·laboració amb Costa Blanca, Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña a través de les seues respectives oficines espanyoles de turisme.

Alcoi ha acollit un press trip enfocat al segment del cicloturisme amb periodistes provinents de Noruega, Bèlgica, Holanda i Alemanya. Aquests donaran a conéixer la nostra ciutat a través de diferents mitjans entre els quals destaquen Nürnberger Nachrichten de Munic i Passauer Neue Presse de la mateixa ciutat. Referent al mercat noruec, els reportatges es publicaran en Gruppetto Magasin i a Bèlgica en el portal Outdoorfan. Finalment, al mercat holandés els reportatges seran confirmats posteriorment, ja que la participant d'aquest país era freelance.

Els periodistes van gaudir del paratge que ofereix la via verda del Serpis de la mà de Spainrider (empresa especialitzada en cicloturisme de la nostra ciutat), d'una visita guiada gentilesa de la regidoria de Turisme, d'un sopar oferit pel Restaurant Savoy i es van allotjar a l'Hotel Sercotel Ciutat d'Alcoi.

“Aquest tipus d'accions incloses en el pla de màrqueting i accions promocionals del Àrea de Turisme són fonamentals per a posicionar la destinació als països emissors i servir de reclam turístic per a generar noves visites a la ciutat relacionades amb la mobilitat sostenible i un segment de mercat cada vegada més demandat que és el cicloturístic” ha explicat la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.