El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Persones amb paràlisi cerebral i alumnes de l’institut Fray Ignacio Barrachina s’uneixen per a oferir el primer concert inclusiu d’APCA a Ibi

Persones amb paràlisi cerebral i alumnes de l’institut Fray Ignacio Barrachina s’uneixen per a oferir el primer concert inclusiu d’APCA a Ibi / APCA
L’esdeveniment és benèfic i es durà a terme el 18 de maig en el Centre Cultural Salvador Mirò

Els alumnes de l’institut Fray Ignacio Barrachina, participaran el pròxim 18 de maig a les 20.00 h en el primer concert inclusiu de l'Associació de Paralítics Cerebrals d'Alacant a Ibi. És una manera de donar a conéixer l’associació.

El Centre Cultural Salvador Mirò d’Ibi, acull el pròxim divendres dia 18 de maig a les 20.00 h, el primer concert inclusiu, organitzat per l'Associació de Paralítics Cerebrals d'Alacant i és benèfic.

Junt amb les persones en paràlisi cerebral, participaran els alumnes de l'IES Fray Ignacio Barrachina, al costat de les escoles de música de Castel Vermell d'Ibi, la de Música i Dansa Centre Instructiu Música d'Onil, i persones usuàries dels centres d’APCA.

Totes aquestes persones interpretaran en llengua de signe el tema 'Gent sense més', que és el lema de l'Associació composta pel musicoterapeuta dels centres d’APCA Paco Galindo i el fisioterapeuta Gaspar Pablo Tomás.

L’objectiu d’aquest concert és fer visible aquesta diversitat funcional i facilitar la integració, amb un preu simbòlic de quatre euros que es destinaran per al projecte de l’APCA, de l'obertura d'un Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primària (CDIAT) en la comarca, en concret, en el municipi veí d'Onil.