El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Persones i entitats podran adherir-se a la Medalla d'Or i títol de Fill Predilecte d'Alcoi a Antoni Miró

Toni Miró / Ajuntament

L’Ajuntament d’Alcoi publica a partir d’aquest dilluns 2 d’agost els models d'adhesió a la Medalla d'Or i títol de Fill Predilecte d'Alcoi a l’artista Antoni Miró. El termini per presentar les adhesions finalitza el 5 de setembre. Les distincions es lliuraran al plenari municipal de setembre, segons indiquen des del consistori.

Els models d'adhesió estan a l’apartat de Cultura de la web de l’Ajuntament. Les entitats que desitgen sumar-se hauran de presentar el document de manera telemàtica, a través de la seu electrònica municipal. Per a això, hauran de seleccionar “Tots els tràmits” i dins de l'apartat “àmbit”, hauran de triar “Educació, Cultura, Oci i Esports” i marcar la secció “Concessió d'honors i distinció”.


D’altra banda, els particulars que vulguen adherir-se podran seguir el mateix procediment telemàtic, encara que comptaran a més amb l'opció d'enviar el document emplenat i signat per correu electrònic a l'adreça protocol@alcoi.org o entregar-ho presencialment en la recepció de l'IVAM CADA Alcoi, al carrer Rigoberto Albors, 8. Podran fer-ho de dimecres a divendres, en horari d'11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.


En anteriors ocasions, la medalla d'Or de la ciutat ha sigut entregada a personalitats com Camilo Sesto, Ricardo Senabre, Isabel-Clara Simó, Juan Gil Albert, Ovidi Montllor, Amando Blanquer, o Ramón Castañer, entre altres. També ha sigut atorgada a títol col·lectiu a la Universitat Politècnica de València, Assemblea Local de la Creu Roja o el Cos de Bombers d'Alcoi, i recentment al Círculo Industrial, entre d'altres.