El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pícnic Modernista a Alcoi aquest diumenge 19 de maig

Serà a partir de les 14 h al Parc de la Zona Nord.

L'Associació Cultural d'Amics del Modernisme d'Alcoi vol que l'ambientació del segle passat no es quede només cada setembre amb la ja consolidada Fira Modernista. Ha organitzat una nova activitat a la Zona Nord.

Aquest pícnic modernista, obert a tothom, se celebrarà al Parc de la Zona Nord  (el de l'Amfiteatre Amando Blanquer) el diumenge 19 de maig a partir de les 14 h. Organitza l'Associació Cultural d'Amics del Modernisme d'Alcoi, juntament amb l'Associació de Veïns de la Zona Nord.

L'Associació Cultural d'Amics del Modernisme d'Alcoi va nàixer a juny de 2018. Aquesta busca difondre els encants del patrimoni modernista alcoià. No només mostra la seua activitat en els dies de la Setmana Modernista (del 17 al 23 de setembre), sinó que manté de forma continuada durant tot l’any a través d’exposicions, xarrades, cursos de costura, passes de moda o aquest pícnic modernista. De fet ja ha participat en algunes activitats fora de les fronteres marcades per la Font Roja i la Mariola, com és la Fira Modernista de Terrassa, altre pícnic Modernista en Cartagena, o la presentació d’una revista cultural en Novelda.