El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pilar Blasco, de nou directora de l'EASD d'Alcoi

El nou equip directiu de l'EASD d'Alcoi/EASD

Pilar Blasco ja va ser directora de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, just durant la construcció de l'actual edifici.

Pren el relleu a Eduard Corbí, que ha estat dos anys al capdavant de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi

L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi estrena nou equip directiu, amb Pilar Blasco al capdavant. Blasco ha sigut vicedirectora els últims dos anys, però ja va dirigir l'escola durant 6 anys entre 2007 i 2012, just en l'etapa de construcció de l'actual edifici de l'EASD. Pilar Blasco substitueix en el càrrec a Eduard Corbí, qui ha sigut director de l'escola els últims dos anys. 

Juntament amb Pilar Blasco la nova directiva està formada per Maribel Juan Morant com a vicedirectora; Esther García Tormo que repeteix com a Cap d'Estudis de Cicles; Toni Gisbert Gisbert com a Cap d'Estudis Superiors; i Rosana Gisbert Granados com a Secretària Acadèmica.

La nova directiva agraeix el treball fet per Eduard Corbí en la direcció els últims anys i destaquen "la seua tasca orientada a buscar l'excel·lència d'aquest centre". La nova directora Pilar Blasco assegura que mantindrà el projecte per convertir l'EASD en "un espai formatiu de referència estatal en els ensenyaments de disseny, a més refermar el compromís de col·laboració amb les empreses i institucions de la comarca". Blasco assegura que és un projecte "de tots i per a tots: alumnes, professors i personal del centre són els que la fan progressar dia a dia".