El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pla Estratègic d'Alcoi: el PP denuncia que la web per a proposar idees no funciona

Captura de la web habilitada, quan estava en funcionament

Ja s'ha obert el termini d'exposició pública del Pla Estratègic d'Alcoi, però els populars critiquen que la web habilitada a l'efecte no funciona

El regidor del Partit Popular d'Alcoi, Nacho Palmer, alerta que la web habilitada pel consistori per a informar sobre el Pla Estratègic no funciona. Nacho Palmer recorda que el termini per a presentar al·legacions es va iniciar el passat 25 d'agost, un període d'informació pública que es fa per a "promoure la participació dels ciutadans i poder realitzar aportacions, suggeriments, etc. Però la realitat és que aquesta web anunciada pels socialistes no existeix".

El Pla Estratègic de la ciutat d'Alcoi es va aprovar per Junta de Govern el passat 10 d'agost, i el 24 del mateix mes es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província. Des d'eixe moment s'obri un termini d'exposició pública de dos mesos, però per al regidor Nacho Palmer, "no han sigut capaços de posar a disposició dels alcoians la web on fer al·legacions, tal com han anunciat". Per a Palmer, açò és una mostra "del poc interés que tenen els socialistes per aquest Pla Estratègic, després de tres anys que el proposara el PP i s'acceptara per unanimitat al plenari". Des del PP confien que s'active la web abans que acabe el termini d'al·legacions i passe a aprovació definitiva.

A banda de la crítica a la web, els populars expliquen que ells ja treballen en les al·legacions que presentaran, i que van dirigides sobretot a aconseguir "captació d'inversions i promoció multisectorial de la ciutat". Palmer considera que l'actual Pla falla precisament en la "promoció industrial de la ciutat. Tant en la imatge dels productes i recursos alcoians com per a la captació d'inversió per a Alcoi".