El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Planes celebra l'Entrada de Moros i Cristians el dissabte 30 de setembre

Portada del llibre de festes 2017
Els actes festius i religiosos seran del dijous 28 de setembre fins al dilluns 2 d'octubre. El dilluns 9, les tradicionals paelles

L'alcalde de Planes, Javier Sendra, ha parlat amb ARAMULTIMÈDIA i ha convidat a tots els visitants perquè "són les últimes festes d'estiu de la comarca". El diumenge 1 d'octubre és el dia dedicat al patró on predominaran els actes religiosos com és el cas de la romeria fina l'ermita després de 'l'arreplegà' de festers i festeres. Dins la notícia podeu consultar el programa complet de festes

L'estiu ja ha finalitzat i a Planes encara tenen ganes de festes. El dijous 28 de setembre es llegirà el tradicional pregó a les 20:30 h des del balcó de l'Ajuntament i a partir d'ací hi ha dies intensos de festa, concretament fins el dilluns 2 d'octubre. Tots els actes els pots consultar a l'arxiu adjunt sota el cartell. L'alcalde de Planes, Javier Sendra, ha parlat amb ARAMULTIMÈDIA i ha convidat a tots els visitants perquè "són les últimes festes d'estiu de la comarca".

La pilota també és protagonista a les festes de Planes. El divendres 29 de setembre començaran les partides cap a les 17:30 h al Trinquet Municipal. També divendres hi haurà olleta i entrada de la Filà Templaris i la Filà Maseros de l'Almadec. Dissabte 30 de setembre s'espera que turistes de les nostres comarques s'apropen a Planes per veure l'Entrada de Moros i Cristians, que arrancarà a les 17 h amb el recorregut habitual.

El diumenge 1 d'octubre és el dia dedicat al patró on predominaran els actes religiosos com és el cas de la romeria fina l'ermita després de 'l'arreplegà' de festers i festeres. Javier Sendra, a banda de l'acte central de l'Entrada de Moros i Cristians, també ha volgut recordar que hi ha actes religiosos com són les distintes processons en honor a la Mare de Déu del Roser (divendres 29 de setembre a les 20 h.), a Sant Roc (dissabte 30 de setembre a les 21 h.) o al Santíssim Crist (diumenge 1 d'octubre a les 20 h).