El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Planes i L'Orxa superen els 40 graus en esta onada de calor

Este matí, a les 10,30 hores, a Alcoi

La temperatura més alta de tota la Comunitat Valenciana s'ha registrat ací al costat, a Xàtiva, amb 43,6 graus. Són les màximes d'ahir dia 13, però les temperatures seguiran elevades els pròxims dies. De fet, a les 10.30 d'este matí se superaven els 35 graus a Alcoi i l'ambient era sufocador.

Continuem en plena onada de calor amb unes temperatures molt elevades, tant de dia com de nit. Segons els registres d'AVAMET, la temperatura més elevada registrada ahir dimecres dia 13 a tota la Comunitat Valenciana va ser a Xàtiva, amb 43,6 graus. A les nostres comarques, i per primera vegada des de l'inici de l'onada de calor, també s'ha superat el marge dels 40 graus en alguns municipis com L'Orxa o Planes.

I la calor continuarà en els pròxims dies. Este dijous 14 de juliol, a les 10.30 del matí i com es pot vore en la fotografia, a Alcoi s'havia arribat ja als 35 graus, amb un ambient al carrer sufocant. I segons es pot vore en la web d'AVAMET, a tots els municipis on tenen estacions s'han superat ja els 28 graus a les 10 del matí, excepte en l'estació del cim del Menejador on marca 24 graus.

A les nostres comarques, sobretot al Comtat, el risc extrem per altes temperatures continuarà demà i s'incrementarà dissabte 16, com es pot vore en els mapes de previsió del Sistema de Vigilància d'Altes Temperatures de la Comunitat Valenciana.