El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Ploga o neve...

CD Alcoyano 2-1 CF Gavà
Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Un altre diumenge més, i en van uns quants, tornà la matinal a remulla al camp del Collao. El col·legiat va vore l'estat del terreny de joc i va donar la seua conformitat perquè es disputara l'encontre.

El drenatge de la gespa funciona a la perfecció, l'únic contratemps després de la tempesta va ser uns desperfectes al vestidor visitant, estos van fer que tots dos equips compartiren dutxes a la fi del partit (quin morbo...).

Patín o sense, estic ofés amb el públic local. A l'equip hem de donar-li suport tot el partit i no permetre que quatre gats vinguts de terres catalanes es deixen sentir més que les vora mil que allí ens trobàvem. Quinze mesos portem sense perdre a casa, però no ho hem assumit encara, els encontres duren noranta minuts i els jugadors necessiten sentir als seus (prenguem nota, jo inclòs).

Bon debut de Pau Bosch, molt voluntariós al lateral, felicitar també a Miranda, l'extremeny passa a formar part del selecte grup de futbolistes amb cent partits com a alcoianista i a banda ens va delectar amb el gol de la remuntada. Gràcies Fran pel treball ben fet.

Dissabte contra el líder al mini, si no podeu anar, mireu el resum d'Aramultimèdia, enguany farem algo gran.....

Moral, Victòria i Plisplayoff