El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Plourà o nevarà a les nostres comarques el cap de setmana?

Comencen a banyar-se els carrers a Alcoi / R. Lledó
El meteoròleg Jordi Payà ens avança la previsió

La seua previsió és que "hi haurà una situació de pluges intenses" i espera que caiguen major quanitat de precipitacions des del dissabte 27 de gener a la nit fins al diumenge 28 de gener a última hora de la vesprada/nit. Pel que fa a la neu, potser caiguen volves a cotes de 1000 metres en la part central del cap de setmana. Estem en situació de "gota freda d'hivern" i cal anar amb molta precaució

Des de les 10 h d'aquest divendres 26 de gener plou discretament a Alcoi. El meteoròleg, Jordi Payá, ens ha fet una previsió per a les pròximes hores a les nostres comarques. La seua previsió és que "hi haurà una situació de pluges intenses" i espera que caiguen major quantitat de precipitacions des del dissabte 27 de gener a la nit fins al diumenge 28 de gener a última hora de la vesprada/nit. Totes aquestes dades de les nostres comarques i del territori valencià les podeu seguir a l'Oratgenet de Jordi Payá.

Estem immersos en una situació de "gota freda d'hivern" en la qual cal anar en molta precaució perquè les pluges poden ser molt fortes. Podem passar de no veure pluja des de fa mesos a què vinga tota de colp en poc menys de 24 hores.

Pel que fa a la neu, potser caiguen volves a cotes de 1000 metres en la part central del cap de setmana. Els cims de la Serra d'Aitana o el Parc Natural de la Font Roja podrien veure's blancs. A partir de diumenge a la nit, les temperatures pujarien i la cota ja se situaria cap als 1400 metres.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Alcoi podríem tindre unes temperatures de 2 graus (mínima) i 14 graus (màxima) durant el cap de setmana. A Ibi les temperatures podrien baixar fins als 0 graus.