El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem Alcoi advoca per un major impuls per al comerç local

Comerços en el Centre d'Alcoi.

Podem presentarà la proposta en el plenari municipal del 9 de desembre. 

La formació morada demanarà al govern local que s'inicie un procés per a impulsar i elaborar estratègies de suport al comerç local i de proximitat. Volen que el procés estiga obert a les aportacions de la resta d'agents socials i polítics implicats en la Mesa de Seguiment del Pla d'Acció Comercial.

Com afirma el regidor Aarón Ferrándiz: "és necessari donar suport i potenciar el comerç local els 365 dies de l'any i anar un pas més enllà i realitzar campanyes, no tan sols de recompensa que fan que el vincle finalitze quan finalitza el premi, sinó amb vocació de continuïtat i conscienciació".

La formació presentarà la proposta en el plenari del 9 de desembre, la qual esperen que "servisca per a establir unes línies estratègiques en l'elaboració d'aquestes estratègies d'acord amb uns objectius que considerem prioritaris i amb la participació de la resta d'agents socials i polítics implicats".

Entre alguns dels objectius que es plantegen, Podem parla de fomentar un consum sostenible social i mediambientalment, donar suport a l'associacionisme, i conscienciar a la societat alcoiana sobre la importància del comerç local i de proximitat.