El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem Alcoi alerta de desperfectes al barri de La Sang

Formigó que presenta desperfectes / Podem Alcoi

La formació morada denuncia falta de manteniment a les columnes de formigó, que fan de barrera protectora, a les escales entre el trinquet i el Campus d'Alcoi de la UPV

Segons Podem Alcoi, les escales que hi ha al barri de La Sang, entre el trinquet i la universitat, presenten desperfectes. Concretament a les columnes de formigó, que fan de barrera protectora, fa molts mesos que es deteriora gradualment i poden suposar un perill per a les persones que transiten per la zona.

En la propera Comissió Informativa de Patrimoni, Obres i Serveis des de Podem preguntaran al Govern Municipal sobre els desperfectes existents al barri de La Sang i demanarem que s'actue, com més aviat millor, per adequar la zona.

A banda d'aquests desperfectes, Podem Alcoi ha presentat diferents propostes d’adequació i millora del manteniment de diversos punts de la ciutat.

Com afirma Cristian Santiago, portaveu de la formació morada "si bé és cert, que també és obligació nostra fer una tasca de control i seguiment, és responsabilitat del Govern Municipal donar una solució ràpida i àgil a la ciutadania. I fer un manteniment adequat de carrers, parcs, places i jardins. Perquè Alcoi no pot donar una imatge de deixadesa i abandó". El portaveu continua dient que "ja són moltes les demandes que hem fet en matèria de manteniment, adequació i millora de la ciutat en general. Perquè per a nosaltres és una prioritat vetllar pel manteniment i neteja de la ciutat".