El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem Alcoi aposta per més zones de pícnic a Cantagallet, Zona Nord, Viaducte o Batoi

Parc dels tubs / Podem Alcoi

Tal i com explica Cristian Santiago, "hi ha xicotets espais amb taules on poder descansar i reunir-se per sopar a la fresca o realitzar qualsevol tipus d’activitat, des de Podem entenem, que cal redoblar esforços en aquest sentit i incrementar aquests espais d'oci alternatiu"

La formació morada aposta per augmentar les zones de picnic als parcs d’Alcoi. La reivindicació se centra en parcs com Cantagallet, Zona Nord, Viaducte o Batoi o més ampliats en la resta de parcs.

A continuació podeu llegir el comunicat complet de Podem Alcoi sobre aquesta qüestió:

Podem Acoi proposa oferir més zones de pícnic a la ciutat


Per facilitar l’ús dels espais públics a la ciutadania i poder gaudir de zones habilitades.

Passejar pels parcs i altres zones de la ciutat i gaudir d’aquests espais és una molt bona opció d’oci en aquests moments en els que estem recuperant la possibilitat d’estar al carrer i compartir temps amb la família i amistats.

«Si bé és cert, que en algunes zones com la part baixa del parc de El Romeral o al final del parc dels tubs en la Zona Nord», com explica Cristian Santiago, "hi ha xicotets espais amb taules on poder descansar i reunir-se per sopar a la fresca o realitzar qualsevol tipus d’activitat, des de Podem entenem, que cal redoblar esforços en aquest sentit i incrementar aquests espais d'oci alternatiu".

Des de Podem Alcoi, troben a faltar aquests espais en altres ubicacions, com en Cantagallet, Zona Nord, Viaducte o Batoi o més ampliats en la resta de parcs.

Per aquests motius, des de Podem realitzaran un prec al ple del pròxim dia 2 de juliol, amb les següents propostes:

- Valorar la possibilitat d’habilitar espais en els parcs o altres zones de la ciutat amb taules, cadires, papereres, zones d’ombra i les seues normes corresponents, per fer un bon ús d’ells.

- Valorar la possibilitat de completar els espais amb banys públics, per facilitar a les persones que els visiten, la seua estada.

«Facilitar l’ús d’espais públics a la ciutadania ha d’estar entre les prioritats del govern municipal, per apropar la ciutat a la gent i així gaudir d’ella, amb responsabilitat compartida», conclou el portaveu morat.