El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem Alcoi i la Coordinadora de Pensionistes, preocupats per l'atenció sanitària a Alcoi arran de la Covid-19

Aarón Ferrándiz / Podem Alcoi

Irene González, diputada autonòmica de Podem, traslladarà les reivindicacions de la Coordinadora

El grup municipal Podem Alcoi i la Coordinadora de pensionistes de L'Alcoià - Comtat han traslladat a les Corts les "diferents preocupacions sobre la situació sanitària actual provocada per la Covid-19 a Alcoi". Sol·liciten que s'actue de la mateixa manera que en altres localitats del mateix Departament de Salut.

Ací podeu llegir el comunicat que ha enviat Podem Alcoi:

Podem Alcoi va mantindre una reunió, aquest dimarts dia 23, amb la Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià Comtat i la portaveu de Sanitat d’Unides Podem en les Corts Valencianes, Irene Gómez, per a traslladar-li les diferents preocupacions sobre la situació sanitària actual provocada per la Covid-19 a Alcoi.

La Coordinadora de Pensionistes Alcoià Comtat, ha fet arribar en aquesta reunió, la seua preocupació per la situació de l’assistència primària i de l’hospital Verge dels Lliris, ja que, com explica el seu representant, Antonio Matarredona, «Som majoritàriament persones de risc elevat i per tant especialment sensibles i sensibilitzats amb les elevades xifres de positius que ve donant la nostra àrea de salut».

Observen com en altres localitats pròximes, de la mateixa Àrea de Salut, s’han incrementat les mesures a aplicar i sol•liciten que ací s’actue de la mateixa manera. També sol·liciten una millor política de comunicació, major informació i més fluida, que ajude a extremar les precaucions i reduir els contactes socials al màxim, ja que tenen alt risc de contagi.

Com explica Irene Gómez, diputada autonòmica, «Des d’Unides Podem traslladarem a la Conselleria de Sanitat les reivindicacions de la Coordinadora amb l'objectiu de millorar aquesta situació, perquè creiem en una sanitat pública i universal de qualitat i és necessari millorar l'atenció en els centres de salut perquè es respecte la dignitat de les persones». A més, la responsable de Sanitat del grup parlamentari d’Unides Podem a les Corts es compromet a traslladar a l’àmbit municipal tota la informació de la que dispose de forma actualitzada.

També el regidor municipal de la formació morada, Aarón Ferrándiz afirma que des de Podem Alcoi comparteixen la preocupació per la situació de l’atenció primària als centres de salut i per l’increment de la incidència del virus a la ciutat. “Sabem dels problemes que s’estan generant i volem treballar solucions de forma conjunta. Per eixa banda, ens sentim satisfets d’haver pogut ser una corretja de transmissió, poder fer arribar aquest malestar i sobre tot tractar de resoldre el problema el més aviat possible”.