El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem Alcoi inicia el camí per a elaborar un programa "dialogat, participat i consensuat"

Reunió a la seu de Podem Alcoi / Facebook Podem Alcoi

La formació d'esquerres celebra aquest dimarts 18 de desembre una assemblea oberta a tota la ciutadania per a presentar el seu full de ruta programàtic. Serà a la seu del partit (c/ Pintor Cabrera, 21) a partir de les 19.30 h.

En l'assemblea de Podem es presentarà el full de ruta programàtic de la formació, a través de diferents àrees temàtiques a les quals la gent podrà inscriure's per a participar i fer les seues propostes. Des de Podem qualifiquen el full de ruta com "un document dialogat, participat i consensuat" que treballarà sobre els següents eixos: promoció econòmica, transparència i participació comunitària, drets socials, medi ambient i protecció animal, joventut i infància, noves tecnologies i innovació o cultura i patrimoni, entre d'altres. 

Amb aquestes àrees, la Secretària General de Podem Alcoi, Naiara Davó, assegura que es vol "construir un model de ciutat amb i per a la gent, escoltant les seues necessitats i prioritats, i consolidant el compromís ferm amb la ciutadania".