El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem Alcoi: "L'Ajuntament ha de facilitar l'accés a totes les ajudes en matèria de vivenda"

Habitatges en el barri de Santa Rosa.

Proposen que des de l'ajuntament es gestione el necessari per facilitar l'accés a les ajudes en matèria de vivenda.

Des de Podem han demanat que l'Ajuntament d'Alcoi facilite la informació, l'assessorament i la tramitació de les ajudes en matèria d'habitatge de forma telemàtica.

Recorden que des del Govern Central i Autonòmic, s'estan habilitant diferents línies d'ajudes en matèria d'habitatge - com la prohibició dels desnonaments o les ajudes al lloguer -. Una sèrie de mesures que des de Podem volen que siguen "accessibles" a tota la ciutadania que ho necessite i "garantint així, que ningú es quede enrere per la falta d'informació, acompanyament o assessorament respecte a les ajudes de l'Escut Social ja existents".

Continua afirmant el seu portaveu a l'Ajuntament d'Alcoi, Cristian Santiago, que "és imprescindible que els ajuntaments, com administració més propera a la ciutadania, faciliten aquesta gestió d'acompanyament telemàtic, sobretot en estos moments de crisi, i que puguen solucionar dubtes i preguntes freqüents a la ciutadania".

Per això, des del grup municipal proposen que l'ajuntament gestione el necessari per a facilitar l'accés a les ajudes en matèria d'habitatge i que així "cap persona que ho necessite, es quede fora sense poder sol·licitar-les", afirma el portaveu de la formació.