El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem Alcoi presenta equip programàtic amb Cristian Santiago entre les seues files

Assemblea oberta de Podem

L'assemblea oberta de Podem Alcoi ha tingut lloc aquest 18 de desembre a la seu de la formació (c/ Pintor Cabrera, 21), on han participat al voltant de 40 persones.

L'actual regidor de Guanyar Alcoi i exmilitant d'Esquerra Unida s'ha unit a l'equip programàtic de la formació morada per a les pròximes eleccions municipals. L'àrea que s'encarregarà de coordinar serà la de Promoció Econòmica.

El seu càrrec s'ha fet públic durant l'assemblea oberta que Podem Alcoi ha celebrat per a presentar el seu full de ruta programàtic i les diferents persones que coordinaran les àrees temàtiques. Més enllà de l'actual regidor de Guanyar, la resta de coordinadors són Trini Rubio (Administració Pública, transparència i participació), Josep Cortés (Cultura i Patrimoni), Iñaki Asensio (Medi ambient i agricultura), Sonia Calderón (Protecció animal), Óscar Estornell (Esports), Jordi Frases (Noves tecnologies i innovació), entre d'altres.

Santiago, "simpatitzant" d'Esquerra Unida malgrat que s'ha donat de baixa del partit, explica el seu canvi de formació considerant que Podem Alcoi "dóna importància a les formes per a intentar seduir a la gent", a més de tenir recursos per a arribar a "una majoria social des d'un vessant molt més transversal".

D'altra banda, la Secretària General de Podem Alcoi, Naiara Davó, fa una crida "a tota la gent que tinga ganes de participar de la seua ciutat. Perquè les àrees estan obertes a totes les persones que comparteixen l’estima pel seu poble, la seua gent i el seu entorn".