El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem Alcoi presentarà propostes per a potenciar els Pressupostos Participatius

Assemblea oberta de Podem

Cristian Santiago, portaveu de Podem Alcoi, considera que els Pressupostos Participatius "són un bon instrument per a posar a disposició de la gent recursos públics i crear espais de debat, de decisió i de consens per a millorar la ciutat".

Les propostes que volen presentar Podem Alcoi per al plenari municipal d'aquest divendres tenen l'objectiu de potenciar els Pressupostos Participatius municipals. Entre aquestes es troba la reactivació d'assemblees obertes a la ciutadania i l'increment de la partida per als pressupostos participatius.

En Podem Alcoi ja tenen clar algunes de les propostes que presentaran al ple de demà divendres 6 de setembre, unes propostes que tenen l'objectiu de potenciar els Pressupostos Participatius d'Alcoi.

Entre les propostes que comunicaran, es vol recuperar les assemblees obertes a la ciutadania per zones; recuperar el grup motor per a facilitar el seguiment de l'execució de les propostes ciutadanes acordades; així com destinar el 25% del capítol 6 d'inversions del Pressupost Municipal als Pressupostos Participatius, incrementant d'aquesta manera la partida actual.

Cristian Santiago, portaveu de Podem Alcoi, considera que els Pressupostos Participatius "són un bon instrument per a posar a disposició de la gent recursos públics i crear espais de debat, de decisió i de consens per a millorar la ciutat". A més a més, destaca que "si bé és cert que les noves tecnologies són una bona ferramenta de treball, és un error limitar quasi tota la campanya de Pressupostos Participatius a les noves tecnologies, descuidant així els espais oberts a la gent a on poder debatre i prioritzar propostes".