El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem Alcoi vol conscienciar a la població sobre la situació d'emergència climàtica

Paisatge muntanyós a les nostres comarques

Demanen als ajuntaments que s'actue d'urgència, a través d'entre altres mesures de la reducció d'emissions de gasos hivernacle, l'abandó dels combustibles fòssils, apostant per les energies 100% netes i fomentant la mobilitat sostenible.

Amb motiu de la vaga mundial pel clima convocada per al 27 de setembre, Podem Alcoi ha decidit donar suport a aquesta convocatòria, i anima a la ciutadania a sumar-se a la mobilització. Per aquest motiu, al plenari municipal de setembre, la formació morada presentarà una moció sobre la situació d'emergència climàtica.

Amb ella, "pretenem aconseguir una declaració d’emergència climàtica que inicie un procés d'educació, formació i conscienciació a tota la ciutadania i que genere un compromís polític vinculant per a garantir l'actuació sobre l'emergència climàtica", comenten des de Podem Alcoi.

Per al regidor Aarón Ferrándiz, "els estudis, les evidències científiques i fins i tot la realitat del
nostre voltant reflecteixen que la situació és cada vegada més complicada i que estem prop d'un punt de no
retorn on el canvi climàtic serà irreversible i cada vegada més agressiu
".

Volen per això que des dels Ajuntaments s'actue d'urgència a través d'entre altres mesures de la reducció d'emissions de gasos hivernacle, l'abandó dels combustibles fòssils, apostant per les energies 100% netes i fomentant la mobilitat sostenible.