El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem demana una "aposta valenta" per a restaurar el patrimoni cultural i històric d'Alcoi

Alcaldable de Podem Alcoi, Naiara Davó.

La formació morada defensa en el seu programa electoral la conservació del patrimoni industrial i històric d'Alcoi com un fet "imprescindible". L'alcaldable de Podem en Alcoi, Naiara Davó, demana una "aposta valenta" en aquest sentit, treballant conjuntament amb institucions públiques superiors perquè no desaparega el patrimoni alcoià.

Davó considera que "la conservació del patrimoni industrial i històric d'Alcoi és imprescindible perquè arrela i dóna sentit de comunitat. No es pot entendre Alcoi sense el seu teixit industrial, sense les fàbriques i les obreres i obrers que allí treballaven. Sense la burgesia industrial".

Continua dient que, "a Alcoi tenim el llit del riu ple de les antigues fàbriques industrials que estan caient. No ens podem permetre deixar perdre un patrimoni industrial extraordinari i únic en aquesta zona". Per aquest motiu "cal reivindicar la identitat cultural d'Alcoi, i això passa per continuar recuperant de forma decidida i fent valdre el nostre nombrós patrimoni, incrementant els fons públics i buscar i donar suport a iniciatives particular".