El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem presenta el seu programa per a Alcoi, basat en les propostes arreplegades als veïns

Serà aquest mateix dimecres 8 de maig, a partir de les 19,30 hores a l'Hostal Savoy. Comptarà a més amb la música en directe de Burning Clap! i Dj Mani.

Durant les últimes setmanes, Podem Alcoi ha fet diverses trobades en entitats o al carrer on arreplegaven les inquietuds i propostes dels ciutadans. Amb tota aquesta informació s'ha configurat el programa per a les pròximes eleccions municipals, i que ara es presenta al públic. El coordinador del programa i número 2 de la llista de Podem, Cristian Santiago, explica que "hem volgut construir una proposta de ciutat inclusiva que prioritze a la gent i les seves necessitats. Per aconseguir-ho hem redactat una proposta programàtica útil, oberta, flexible, dialogada i consensuada amb la ciutadania. I estem molt il·lusionades de poder compartir les línies de ciutat que, conjuntament amb el projecte de país que tenim, marcaran l'Alcoi que volem. Un Alcoi Feminista, Sostenible i Ple d'oportunitats".

La presentació serà oberta al públic en general, a l'Hostal Savoy a partir de les 19,30 hores d'aquest dimecres 8 de maig. A més, hi haurà música en directe amb Burning Clap! i Dj Mani, "un acte diferent, dinàmic i amb música en viu", explica Cristian Santiago.

I si vols aprofundir més en les idees i membres de Podem Alcoi, et recordem ací l'entrevista que li hem fet a la candidata Naiara Davó; el vídeo amb Ana Perís i Sonia Calderón; o les propostes esportives i de joventut que ens han detallat Trini Rubio, Aarón Ferrándiz i Andreu Bernabeu.