El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem recull 350 propostes en ruta pels barris d'Alcoi

Aaron Ferrándiz, Candidat de Podem Alcoi a l'Ajuntament i membre de l'executiva municipal.

La ruta seguida per Podem ha dut els membres de la formació durant la primera quinzena de març al Mercat de Batoi, a la Rosaleda, al Parc de Cervantes i a l'avinguda Hispanitat.

La formació morada ha finalitzat la seua ronda de contactes pels barris d'Alcoi amb un balanç de 350 propostes recollides de part dels veïns i veïnes de la ciutat. Responsables de la formació destaquen les propostes rebudes en matèria de joventut, mobilitat, medi ambient, manteniment o habitatge per a millorar Alcoi.

Aquestes propostes se sumaran a les propostes treballades en les comissions 'Àrees Morades', un espai obert de diagnòstic, on es fomenta el treball conjunt entre la gent de l'organització i de la societat civil. Com afirma el candidat de Podem Alcoi a l'Ajuntament i membre de l'executiva municipal Aaron Ferrándiz: "hem complert amb l'objectiu inicial d'aquesta iniciativa. Per a nosaltres és una prioritat donar veu a la gent en la construcció de l'Alcoi que volem".

La ruta seguida per Podem ha dut els membres de la formació durant la primera quinzena de març al Mercat de Batoi, a la Rosaleda, al Parc de Cervantes i a l'avinguda Hispanitat. Allí han comptat amb urnes on els ciutadans podien dipositar per escrit les seues propostes, tant per a la ciutat d'Alcoi com per al conjunt del País Valencià.