El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Podem vol ampliar la xarxa de ludoteques "si el desconfinament ho permet"

Alguns dels espais que plantegen per a acollir ludoteques són escoles, centres socials, zones concretes de biblioteques, o inclús l'IVAM CADA.

De cara a aquest estiu, Podem Alcoi ha demanat que s'amplie la xarxa de ludoteques en diferents espais municipals, tot sempre que "les condicions de desconfinament ho permeten". La formació plantejarà aquesta proposta en el ple telemàtic del 4 de maig.

Alguns dels espais que plantegen per a acollir ludoteques són escoles, centres socials, zones concretes de biblioteques, o inclús l'IVAM CADA. Proposen que els destinataris d'aquesta iniciativa podrien ser els alumnes d'educació infantil (3 a 6 anys) i de primària (6 a 12 anys), així com els nens i nenes amb necessitats educatives especials de 3 a 12 anys. A més, les ludoteques estarien coordinades per personal format en el sector.

Aquests espais tindrien "una finalitat lúdica, coeducativa, comunitària, cívica, inclusiva, social i cultural, que elaboren i porten a terme un projecte sòcioeducatiu, i que tenen com a objectiu principal garantir el dret dels infants al joc i col·laborar en el desenvolupament integral de la persona", apunten des de la formació morada.