El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Pol Innovació Alcoi" la primera col·laboració entre la Cambra de Comerç d'Alcoi i el Parc Científic d'Alacant

Francés, de Gracia i Gomicia

Aquestes dos entitats van firmar un conveni de col·laboració en febrer i ara comencen amb aquest esdeveniment perquè empresaris d'Alcoi i municipis del territori coneguen els serveis que ofereixen des del Parc Tecnològic. S'espera que siga la primera activitat de moltes. 

El dijous 23 de maig al saló d'actes de la Cambra de Comerç d'Alcoi i seu de la Universitat d'Alacant, s'oferirà la jornada "Pol Innovació Alcoi", en la qual s'explicarà a empresaris de la zona els serveis que s'ofereixen al Parc Científic d'Alacant. Aquest esdeveniment es pot fer gràcies al fet que el passat 11 de febrer, la Cambra de Comerç i el Parc Científic d'Alacant van firmar un conveni per tal de realitzar possibles col·laboracions. 

Pablo de Gracia, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Alcoi, i Olga Francés, gerent del Parc Científic d'Alacant, han presentat aquesta jornada com la primera de moltes participacions entre les dos entitats, per tal de fomentar entre la indústria de la zona noves oportunitats de negoci i innovació. La jornada la inaugurarà el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i participaran també Olga Francés, Vicent Navarro, de CEO Bioithas (empresa vinculada al Parc Científic), Francisco Bartual, director general d'Hidraqua (Consell Social de la UA), Paloma Moreda, del Grup de Processament del Llenguatge i Sistemes d'Informació de la UA i Pablo de Gracia. L'encarregat de clausurar aquest acte serà l'alcalde Toni Francés, i seguidament es realitzarà un Networking i vi d'honor, per tal de poder interactuar amb els assistents. 

Durant les ponències es tractaran temes referits al treball del Parc Científic i es presentarà un cas pràctic d'una de les empreses que formen part d'ell. 

Olga Francés ha explicat que qualsevol empresa de la província, estiga ubicada o no a Alacant, pot formar part del Parc Científic, i ha posat també de manifest el treball d'investigació que realitza la UA per a les empreses. 

Per la seua part, Manolo Gomicia, regidor d'Empreses, Formació i Innovació ha recordat que les xarxes públiques aposten per Alcoi i ha afegit que s'ha de treballar per la investigació, per a crear a les empreses de la ciutat una base científica i tecnològica important.