El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Polèmica entre l'Eixample i Jordi Martínez. Segona part.

Imatge del carril bici de la discòrdia perpètua

Els veïns de l'Eixample han anticipat les queixes que tindran per la construcció del carril bici, com les "aglomeracions de tràfic" o la "inseguretat per als usuaris de l'autobús",  que hauran de travessar el carril bici per tal de pujar o baixar de l'autobús. 

Després de les últimes acusacions creuades entre Jordi Martínez i els veïns de l'Eixample d'Alcoi, aquests últims han volgut aclarir les seues paraules.

La polèmica s'inicia quan, a les ones de Cope Alcoi, Jordi Martínez, regidor de mobilitat, assenyalava a l'Associació de veïns de l'Eixample-Benisaidó per "no dir la veritat" respecte a les acusacions vessades contra l'Ajuntament per, suposadament, no haver-se reunit amb els veïns i veïnes per a informar-los com es duria a terme la construcció del carril bici al seu barri. 

 

Paco Seguí, president d'aquesta associació, ha volgut enviar als mitjans de comunicació una nota esclaridora, conformada per set punts, on, abans que res, afirma que ells en cap moment han dit que no hagen "existit reunions" amb el departament d'urbanisme. Més aviat tot el contrari, segons escriu, sí que han existit "reunions" (en plural), però s'afanya a dir que aquestes no s'han produït de "la forma en què han sol·licitat a l'Ajuntament". A més a més, es lamenta de què han sigut del tot "escasses i improductives", per no parlar de les propostes que els han presentat, totes (a excepció de col·locar els aparcaments de l'Alameda en bateria) "rebutjades des del primer moment" per part de l'Ajuntament. 

 

De moment, no hi ha hagut cap reacció per part de Jordi Martínez, però tampoc cap nota del PP de Carlos Pastor per tal d'afegir més llenya al foc. El que està clar és que les polèmiques pel carril bici van per a llarg i que, ben segur, haurem de publicar una "tercera part" d'aquesta notícia.