El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Policia, Ajuntament d'Alcoi i veïns de Montesol es reuneixen després de patir robatoris

Reunió entre Ajuntament, Policia i veïns / Ajuntament d'Alcoi

La Policia també ha animat als veïns a "denunciar qualsevol situació sospitosa que coneguen, per a poder actuar immediatament davant dels presumptes fets delictius".

Segons l'Ajuntament d'Alcoi, la reunió ha servit "per a tractar la situació d'aquest disseminat i, sobretot, els fets de les últimes setmanes que han provocat una especial preocupació i inquietud per part dels veïns d'aquesta urbanització". Cal destacar que alguns veïns d'aquesta urbanització entre Alcoi i Banyeres han patit els actes i robatoris dels lladres, inclús alguns han eixit a perseguir els lladres.

En la reunió es van tractar tant les accions de dissuasió que s'han posat en marxa com les investigacions obertes per les forces de seguretat encaminades a investigar els fets que recentment s'han produït en aquesta part del terme municipal, "aclarint realment els fets ocorreguts, a vegades, distorsionats pel boca-orella".

Per part de la Policia Nacional es van explicar tots els casos i processos analitzats i investigats en la urbanització de Montesol, també es va transmetre tranquil·litat en les mesures que s'estan prenent. La Policia també ha animat als veïns a "denunciar qualsevol situació sospitosa que coneguen, per a poder actuar immediatament davant dels presumptes fets delictius".

Des de l'Ajuntament es ressalta que s'entén perfectament la situació personal d'alguns veïns, i que, com no podia ser d'altra manera, s'empatitza amb totes les persones que s'han enfrontat a un delicte o una temptativa de delicte, però que s'ha d'analitzar de manera objectiva la situació actual escoltant als veïns i treballant braç a braç amb les forces de seguretat, ja que la ciutat és un dels municipis amb índexs de criminalitat més baixos respecte a altres municipis semblants.

A la reunió han assistit el regidor de Seguretat, Raül Llopis, la regidora de Participació Ciutadana, Teresa Sanjuán, el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, i la regidora d'Urbanisme, Lorena Zamorano, s'han reunit amb diferents membres de l'Associació de Veïns de Montesol i Antonio Samper, Cap Accidental de la Comissaria d'Alcoi de la Policia Nacional.